top of page

CFR Cluj - Unirea Dej 2-0. Luka Juricic, ”dublă” pentru trupa lui Andrea Mandorlini

CFR Cluj a câștigat, cu scorul de 2-0, un meci amical împotriva celor de la Unirea Dej.

Golurile ardelenilor din această partidă au fost marcate de Luka Juricic (minutele 31 și 55).

CFR Cluj - Unirea Dej 2-0

În minutul 31, Alin Fică a fost faultat în careu, portarul Rareş Pop a reuşit să respingă penalty-ul executat de spaniolul Jefte Betancor, dar bosniacul Luka Juricic a urmărit mingea şi a marcat. Ulterior, în minutul 55, Philip Otele a pasat în faţa porţii, iar Juricic a stabilit scorul final, scrie Agerpres.

Luka Juricic, transferat în această vară de la Pyunik Erevan pentru 200.000 de euro, a reușit să înscrie un gol pentru CFR Cluj în meciurile oficiale, în partida ”Feroviarilor” cu Voluntari, din deplasare, câștigată de ardeleni cu scorul de 4-1.


De altfel, vârful bosniac a fost adversarul CFR-ului în primul tur preliminar din UEFA Champions League din sezonul precedent, când armenii de la Pyunik au eliminat-o pe trupa pregătită atunci de Dan Petrescu, după loviturile de departajare, cu scorul de 2-2 (3-4 d.l.d.).


  • 350 de mii de euro este cota de piață a lui Luka Juricic, potrivit Transfermarkt

  • două goluri în 5 meciuri a adunat Juricic la naționala U19 a Bosniei și Herțegovina

În prezent, CFR Cluj se află pe poziția a doua în Superligă, cu 26 de puncte acumulate după primele 12 runde. Astfel, ardelenii se află la 3 ”lungimi” distanță de ocupanta primului loc al ierarhiei, FCSB (29 de puncte în 12 etape).

Pentru CFR Cluj urmează meciul cu Oțelul Galați, de pe teren propriu, în etapa a 13-a din SuperLigă. Meciul dintre cele două formații este programat luni, 23 octombrie, de la 21:00, în direct pe Tequila Sport.

bottom of page