top of page

Alexandru Chipciu ar putea ajunge de la CFR Cluj la Universitatea Cluj

Alexandru Chipciu (33 de ani) ar putea să ajungă la marea rivală a celor de la CFR Cluj, Universitatea Cluj, care a promovat la capătul stagiunii trecute.

Alexandru Chipciu, jucătorul celor de la CFR Cluj / Foto: Sport Pictures


Mijlocașul de bandă a fost pus pe lista neagră a formației campioane și nu mai face parte din planurile lui Dan Petrescu pentru sezonul viitor.

Alexandru Chipciu, dorit de Universitatea Cluj

Cu unul dintre cele mai mari salarii din Liga 1, de 30.000 de euro pe lună, Alexandru Chipciu ar putea să rămână la Cluj, însă nu la CFR, ci la Univeristatea, anunță Prosport.

După ce au existat negocieri între jucător și șefii grupării din Gruia pentru rezilierea contractului, soluția mutării fotbalistului la rivala din oraș pare la îndemână pentru toate părțile implicate.

Sursa citată menționează că afacerea are șanse mari de reușită din perspectiva faptului că Alexandru Chipciu nu dorește să schimbe orașul, soția sa și cele 4 fete pe care le are acomodându-se foarte bine la Cluj și o mutare nu ar fi pe placul sportivului. Jucătorul chiar ar fi dispus să renunțe la o parte din restanțele salariale pe care le are de primit de la CFR Cluj și ar accepta și un venit mai mic nou-promovata, Universitatea Cluj.

De altfel, chiar președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, s-a declarat încântat de promovarea Universității și spunea că o colaborare între cele două formații din Ardeal ar fi benefică pentru oraș, iar astfel acest lucru este văzut cu ochi buni de conducerea grupării din Gruia, spre deosebire de trecutul tumultuos între șefii celor două cluburi. Alex Chipciu, cel mai bine plătit jucător din Liga 1 CFR Cluj ar putea rămâne, astfel, fără cel mai bine plătit jucător din lot. Alex Chipciu câștigă lunar 30.000 de euro și deține supremația la acest capitol în Liga 1, la egalitate cu Florin Tănase.

La finalul sezonului, fotbalistul cu cel mai mare salariu din România era Runar Sigurjonsson, remunerat lunar cu 38.000 de euro, care s-a despărțit de CFR Cluj.

bottom of page