top of page

”Pariul” lui Gigi Becali pentru sezonul următor: "N-a fost niciodată atât de puternic"

FCSB a încheiat pe locul secund în Liga 1, sub liderul CFR Cluj, și va juca în turul secund din UEFA Conference League.



Jucători FCSB / Foto: Sport Pictures


Trupa lui Toni Petrea va întâlni câștigătoarea duelului dintre FC Saburtalo (Georgia) și FK Partizani (Albania), pe 21 iunie. Până atunci, bucureștenii au de gând să se întărească în vederea noului sezon, iar patronul Gigi Becali a transmis că își dorește să transfere doi fundași centrali.


Gigi Becali "pariază" pe un fotbalist al FCSB-ului în sezonul viitor: "N-a fost niciodată atât de puternic"

Totodată, patronul FCSB-ului a anunțat revenirea în forță a lui Florinel Coman. Fotbalistul "roș-albaștrilor" a ieșit accidentat în meciul cu Universitatea Craiova și a ratat ultimele dueluri din play-off, însă Gigi Becali a dezvăluit că "perla" sa se antrenează la turație maximă și este mai puternic ca niciodată.


"N-avem oferte și nici nu mă interesează. Obiectivul e intrarea în grupele Conference League. Nu mă interesează să vând. Mă bucur că vine din urmă Coman.


Și mi-au zis oamenii că n-a fost niciodată atât de puternic. Și antrenat și optim în greutate greutate și în toate. Și moral e foarte bine. Să vedem”, a declarat Gigi Becali, potrivit Pro Arena.


  • 3 milioane de euro este cota lui Florinel Coman, potrivit Transfermarkt.com

  • 21 de meciuri, un gol și cinci pase decisive a reușit Coman în ultimul sezon pentru FCSB

Constantin Budescu, despre Florinel Coman: ”Are nevoie de meciuri!”

Mai mult accidentat în ultimele luni și cu evoluții sub așteptări, Florinel Coman a fost aspru criticat. Cu toate acestea, mai există și oameni în fotbalul românesc care nu și-au pierdut încrederea în atacantul brăilean. Unul dintre ei este fostul său coechipier, Constantin Budescu.


Florinel Coman este la fel de bun sau chiar mai bun decât Tavi Popescu, dar are nevoie de meciuri în picioare, fiindcă a avut aceea accidentare delicată, care l-a ținut mult timp pe tușă. Are nevoie de meciuri, să joace cât mai mult. Chiar dacă nu joacă bine la inceput, trebuie să prindă 5-6 meciuri la rând ca să-și poată reveni”, a declarat Constantin Budescu, la Liga DigiSport.

bottom of page