top of page

Câți spectatori au fost prezenți la România - Andorra, pe Arena Națională

România a întâlnit Andorra pe Arena Națională, iar în tribune au asistat doar copii cu vârsta de sub 14 ani și însoțitorii lor, după ce FRF a fost sancționată.


Jucătorii echipei naționale, bucurie după marcarea unui gol / Foto: Sport Pictures


Numărul spectatorilor prezenți la meciul România - Andorra

Exact ca în octombrie 2019, FRF a dat voie copiilor sub 14 ani să intre gratis la meciul disputat pe cel mai mare stadion de fotbal din țară. Zeci de mii de persoane sub 14 ani s-au înscris pe platforma celor de la FRF pentru a merge la meciul contra Andorrei.

Astfel, în tribune au fost prezenți 21.723 spectatori, majoritatea copii, care au susținut echipa națională în drumul către EURO 2024.

”Dacă vreți să vă dați seama, acum veneau trei autocare din Sânnicolau Mare, vin din toată România. Vom avea peste 486 de școli, peste 180 de cluburi de fotbal și aproximativ 60 de grădinițe.

Ce mai este important, STB a prelungit programul de lucru până la ora 01:00, deci toată lumea poate ajunge acasă”, a declarat Alex Hândea, șef în cadrul departamentului de evenimente al FRF, înaintea meciului.

Cum a fost surprins Anghel Iordănescu, imediat după golul lui Stanciu

Nicolae Stanciu a deschis scorul la jumătatea primului act și a declanșat fiesta pe Arena Națională. La tribuna oficială, pe lângă persoanele din cadrul FRF, s-a aflat și Anghel Iordănescu (73 ani), tatăl selecționerului.

Imediat după reușita superbă a lui Stanciu, Iordănescu senior a fost surprins cum săruta două iconițe, la fel cum obișnuia în perioada în care era pe banca naționalei.

Până la pauză, Ianis Hagi și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, iar Răzvan Marin a transformat un penalty.

bottom of page