top of page

”România, te iubesc!”. Ianis Hagi, one-man show la meciul cu Andorra

Ianis Hagi (24 de ani) a fost trimit încă din primul minut al partidei cu Andorra de către Edi Iordănescu, iar ”Prințul” nu a dezamăgit.


Ianis Hagi / Foto: Sport Pictures

Fotbalistul legitimat la Deportivo Alaves a impresionat în meciul jucat pe Arena Națională, în cadrul etapei a opta a grupelor pentru calificarea la EURO 2024.

”România, te iubesc!”. Ianis Hagi, one-man show la meciul cu Andorra

Ianis Hagi a arătat o poftă de joc excelentă, iar acest lucru s-a văzut prin ocazia ratată în minutul 25.

Totuși, patru minute mai târziu, mijlocașul s-a revanșat și a marcat superb pentru 2-0, după ce a preluat balonul pe piept. Mai mult, fotbalistul a mers la camerele de filmat și a strigat din toată inima: ”România, te iubesc!”, după cum anunță cei de la sport.ro.

Hagi Jr. a încheiat prima repriză excelent. Acesta a fost faultat în careu în minutul 44, iar arbitrul a acordat o lovitură de la 11 metri, pe care Răzvan Marin a transformat-o.

Fotbalistul de 24 de ani nu s-a oprit nici în ce-a de-a doua, iar în minutul 50 i-a pasat decisiv lui Florinel Coman, care a înscris primul său gol la echipa națională.

  • A fost cel de-al 28-lea meci pentru Ianis Hagi la echipa națională.

  • 3 goluri a marcat până acum sub tricolor fotbalistul de 24 de ani.

Echipele de start:

România: 12. Moldovan – 23. Sorescu, 3. Drăgușin, 15. Burcă, 11. Bancu – 18. R. Marin, 10. Stanciu – 21. Moruțan, 14. Hagi, 17. Fl. Coman – 19. Bîrligea.

Rezerve: 1. Niță, 16. Târnovanu – 2. Rațiu, 4. Rus, 5. Screciu, 6. M. Marin, 7. Alibec, 8. Cicâldău, 9. Drăguș, 13. Mihăilă, 20. Man, 22. Borza

Selecționer: Edward Iordănescu

Andorra: Alvarez - San Nicolas, Vales, Llovera, Rubio - Cervos, Rebes, Vales, Garcia - Sanchez, Vieira

Rezerve: Bernat, de Pablos, Fernandez, A. Gomes, J. Gomes, Jordi Alaez, Pomares, Pujol, J. Rubio, Vieitez, Viladot, Xisco Pires

Antrenor: Luis Alvarez.

bottom of page