top of page

Florinel Coman ”a spart gheața” la echipa națională, în România - Andorra

Meciul România - Andorra a fost unul special pentru Florinel Coman (25 ani), fotbalistul celor de la FCSB.


Florinel Coman, bucurie după marcarea unui gol / Foto: Sport Pictures


Florinel Coman a marcat primul gol pentru echipa națională

Florinel Coman a fost titularizat de Edi Iordănescu pe Arena Națională, după ce în meciul cu Belarus, scor 0-0, a văzut confruntarea de pe banca de rezerve.

În repriza secundă, la scorul de 3-0 pentru România, fotbalistul de la FCSB a marcat al patrulea gol al ”tricolorilor”. ”Mbappe de România” a primit o pasă excelentă de la Ianis Hagi și l-a ”executat” pe portatul Alvarez.

Aceasta este prima reușită a lui Florinel Coman în tricoul României și a venit în cel de-al zecelea meci pe care îl dispută. Coman a debutat la echipa națională în 2019, într-un meci din preliminariile EURO 2020, cu Insulele Feroe.

  • 4 milioane de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, potrivit Transfermarkt.

  • 5 goluri și 7 pase decisive a reușit acesta în actualul sezon pentru FCSB, în toate competițiile.

Florinel Coman, lăudat de Mihai Stoica

Mihai Stoica (58 ani), managerul general de la FCSB, a explicat cine e singurul fotbalist din lotul roș-albaștrilor care impresionează. Florinel Coman (25 de ani) este unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB în momentul de față, iar oficialul vicecampioanei are doar cuvinte de laudă la adresa lui ”Mbappe de România”.

Mihai Stoica a explicat că antrenamentele individuale pe care le face Coman se simt în timpul sesiunilor de pregătire cu Thomas Neubert. Coman este văzut ca un ”alt fotbalist” de MM, după ce a început să se pregătească suplimentar.

”La unii se vede (n.r. că lucrează și în privat). Se vede la Florinel, care a devenit alt fotbalist. A înțeles că trebuie să te antrenezi și suplimentar. Când nu o faci de plăcere, nu e ok. În momentul când realizezi că asta e rețeta succesului, vin toate!”, a declarat Mihai Stoica.


bottom of page